Podotherapie Bottendaal

red-divider
_MG_1517 (1)

Bottendaal Fysiotherapie & Podotherapie Nijmegen heeft de kennis in huis om een breed scala van klanten aan het beweging- en steunapparaat te behandelen en u te helpen.

Om u altijd goed te kunnen helpen, zijn al onze podotherapeuten lid van de Nederlandse Vereniging van Potoherapeuten (NVvP) en staan wij ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Onze podotherapeuten behandelen diverse voetklachten zoals pijnlijke voorvoeten, hielen, vermoeiende voeten, afwijkende stand van voet of tenen, ingegroeide en vergroeide nagels, overmatig eelt en likdoorns. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht met knie-, heup en rugklachten, specifieke voetproblemen bij diabetes en reuma en met klachten die zijn ontstaan door verkeerd of slecht passende schoenen.

Tijdens een eerste afspraak proberen we de oorzaak van de klacht te achterhalen. Dit doen we door middel van het stellen van vragen aan u, het beoordelen van uw voeten, gebruik van gewrichten en looppatroon. Aanvullend onderzoek met moderne apparatuur , zoals een Footwork drukmeetplaat, kan eventueel nog plaatsvinden. Na dit onderzoek bespreken wij met u de behandelmogelijkheden en stellen wij voor u een behandelplan op.

Podotherapie wordt in de meeste aanvullende verzekeringen vergoed. Raadpleeg uw zorgverzekering, of kijk op de website www.podotherapie.nlonder het kopje ‘Vergoedingen’.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, of bezoek onze websitewww.bottendaal.com .

Heeft u een vraag voor Podotherapie Bottendaal?

red-dividerAdresgegevens

Logo Bottendaal

  • Fysiotherapie & Podotherapie Bottendaal
  • Thermionpark 9
  • 6663 MM Lent
  • 024 324 1980
  • podotherapie@bottendaal.com
  • www.bottendaal.com

Openingstijden

Ma 08:00 tot 18:00
Di 08:00 tot 18:00
Wo 08:00 tot 18:00
Do 08:00 tot 18:00
Vr 08:00 tot 18:00
Za Gesloten
Zo Gesloten