Oefentherapie Cesar De Lint Nijmegen Noord

red-divider

headerimage

Als oefentherapeut Cesar helpen we je bewust te worden van je houding en manier van bewegen in relatie tot de klachten. Ook krijg je inzicht in de reactie van jouw lichaam op pijn, (over)belasting en spanningen. In onze praktijk werken we met vier oefentherapeuten met ieder zijn eigen specialisme.

Het doel is de klachten te doen verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen. We gaan daarbij uit van ieders persoonlijke (bewegings)mogelijkheden en houden rekening met de bepaalde situatie waarin een ieder zich bevindt (leef- en beroepsomstandigheden). Door middel van oefeningen en correcties in het houdings- en bewegingspatroon leer je zelf controle te krijgen over jouw klachten. Hierdoor kun je voorkomen dat de klachten in de toekomst terugkeren. Door beter te gaan bewegen, wordt bewegen leuker en krijg je meer vertrouwen in jouw lijf! Ook het zien van de relatie tussen lichamelijk ongemak en spanningen is een item binnen de therapie.

Wij werken inmiddels met 6 therapeuten. Specialisaties binnen onze praktijk: slaapoefentherapie, bekkenoefentherapie, psychosomatische oefentherapie, thuiszorgtherapie en kinderoefentherapie. Ook geven we Mindfulnesstrainingen.

We zijn aangesloten bij het Netwerk Chronische Pijn voor oefentherapeuten, FibroZorgnet en SOLKNET. Binnen Thermion werken we nauw samen met de huisartsen, POH-GGZ, (kinder)psychologen, fysiotherapie, logopedie, verloskundigen, diëtiste en podotherapie. We zijn een partner in het zorgplan COPD, CVRM, Diabetes en Chronische Pijn en partner binnen STIELO. Als cliënt kom je in onze praktijk op verwijzing van de huisarts of specialist of op eigen initiatief. De oefentherapie wordt voor volwassenen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Voor kinderen tot 18 jaar en patiënten met chronische klachten (na de 20e behandeling) zit het in de basisverzekering.

Heeft u een vraag voor Oefentherapie Cesar?

red-divider
Adresgegevens

Openingstijden

Ma 08:30 tot 18:00
Di 08:30 tot 18:00
Wo 08:30 tot 18:00
Do 08:30 tot 18:00
Vr 08:30 tot 18:00
Za Gesloten
Zo Gesloten