Deelnemers

red-divider

Hieronder vind je een overzichtelijke weergave van alle deelnemers binnen Thermion. De deelnemers bestaan uit organisaties die dienstverlening bieden met betrekking tot zorg, welzijn en wonen. Per deelnemer is extra informatie te vinden over de organisatie, de beschikbaarheid en de gegevens. Deze lijst werken we regelmatig bij.

Huisartsenpraktijk Thermion

Huisartsenpraktijk Thermion biedt een breed pakket aan reguliere huisartsenzorg. Dat doen we met een team van huisartsen, praktijkondersteuners en praktijkassistentes.

Jeugdtandarts

Een blije en mooie lach. Daar is het ons om te doen. Wij weten precies wat kinderen prettig vinden en hoe we ze gerust moeten stellen.

BENU Apotheek de Waal

BENU Apotheek de Waal helpt u graag met de beste zorg voor uw gezondheid. Wij staan voor optimale service en kwaliteit, geven u graag advies en begeleiden u bij het verstrekken van medicijnen.

Fysiotherapie Thermion

In onze praktijk werken fysiotherapeuten die ervaren en allround zijn. Daarnaast beheersen de fysiotherapeuten manuele therapie, bekkenfysiotherapie en sportfysiotherapie. Tevens beschikken wij over een ruime oefenzaal, met zowel cardio-apparatuur als krachttrainingapparatuur.

WIC (Woon Informatie Centrum)

In het Wooninformatiecentrum vind je alle informatie over huren en kopen in de Waalsprong onder één dak. Je kunt hier de wijk beleven: letterlijk en figuurlijk.

Logopediepraktijk Roost/Hermsen

Samen met een team van logopedisten streven wij naar de beste logopedische zorg in de regio. U kunt bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek en behandeling bij problemen met taal, spraak, stem, gehoor en slikken.

Psychologenpraktijk Derksen &
Klein Herenbrink

In onze praktijk kun je terecht voor een breed scala aan psychologische hulpverlening voor zowel volwassenen als kinderen en jongeren.

Ode Verloskundigen

Ode Verloskundigen is een verloskundigenpraktijk met enthousiaste verloskundigen die vanuit hun hart werken. Ode Verloskundigen streeft naar een natuurlijke benadering van zwangerschap, bevalling en kraambed.

Kruip Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie 

De Praktijk is er voor kinderen van 0 tot 23 jaar en hun ouders. We bieden hulp, geven adviezen en voorlichting waarmee de zorgen en de problemen gericht aangepakt kunnen worden.

Wijkverpleging Nijmegen-Noord, ZZG zorggroep

Het gaat thuis niet meer vanzelf? Wijkverpleging Nijmegen-Noord helpt u verder! Net als u zijn wij ‘thuis in Nijmegen-Noord’. We kennen de wijk en werken nauw samen met huisartsen en andere professionals.

Oefentherapie Cesar de Lint

Oefentherapie Cesar de Lint biedt een paramedische behandelmethode gericht op behandeling en voorkoming van klachten ten gevolge van een onjuiste houdings- en bewegingspatroon.

Voeding in de Praktijk

Voeding in de Praktijk is een praktijk dat helpt bij een gezondere leefstijl en biedt hulp aan mensen die willen afvallen of juist willen aankomen. De diëtisten van Voeding in de Praktijk staan voor u klaar om u te ondersteunen bij uw dieet.

Podotherapie Bottendaal

Podotherapie Bottendaal heeft de kennis in huis om een breed scala van klachten aan het bewegings- en steunapparaat te behandelen. Dit doen wij bij alle Bottendalers en andere Nijmegenaren.

OCA Arnhem-Nijmegen, Poliklinische revalidatie

Wij bieden behandelprogramma’s voor mensen met chronische pijnklachten. Denk aan rug- en nekklachten, maar ook bekken, RSI/CANS, fibromyalgie en reuma. Het doel is behalve een vermindering van klachten ook iemand leren omgaan met de klachten.

René de Wijse Podologie

De praktijk van René de Wijse is een praktijk dat gericht is op therapie- en steunzolen voor voetklachten en klachten aan het algehele bewegingsapparaat, zoals gewrichts- en rugklachten.

Ergotherapie Adapt oost

Adapt oost is een ergotherapiepraktijk die zich richt op volwassenen en ouderen. De praktijk biedt hulp bij mensen die bepaalde dagelijkse activiteiten niet meer (goed) kunnen uitvoeren.

Stienstra Huid-
en Oedeemtherapie

Door de ambitie om aandoeningen van de huid onder controle te krijgen, wil Stienstra Huid- en Oedeemtherapie op deze manier iets voor anderen kunnen betekenen.

Partners

red-divider

Hieronder vind je een overzicht van de diverse partners waar Thermion nauw mee samenwerkt. De diverse partners zijn actief in zowel het onderwijs, de wetenschap als de zorg en komen allemaal uit de regio. Voor meer informatie bekijk onze partners of word zelf partner van Thermion.

Radboudumc, afdeling Eerstelijnsgeneeskunde

De afdeling Eerstelijnsgeneeskunde bestaat uit drie onderdelen: onderzoek, opleiding en onderwijs. Precies de vlakken waarop we nauw samenwerken met verschillende zorgverleners binnen Thermion.

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

De HAN investeert in modern en kwalitatief onderwijs. Zo is er een breed aanbod aan opleidingen en een grote variëteit aan opleidingsvormen.

Gemeente Nijmegen

Bij de Gemeente Nijmegen kunt u elke werkdag terecht met uw vragen over gemeentelijke producten, de gemeentelijke organisatie, het bestuur, plannen, projecten en voorzieningen in de stad.

Deelnemer of partner worden?

red-divider

Heb je interesse om deelnemer of partner te worden binnen Thermion? Neem dan contact op met het bestuur door het contactformulier op de contactpagina in te vullen.

Contact