Deelnemers


red-divider


Huisartsenpraktijk Thermion

Huisartsenpraktijk Thermion biedt een breed pakket aan reguliere huisartsenzorg. Dat doen we met een team van huisartsen, praktijkondersteuners en praktijkassistentes.
Jeugdtandarts

Een blije en mooie lach. Daar is het ons om te doen. Wij weten precies wat kinderen prettig vinden en hoe we ze gerust moeten stellen.
Apotheek de Waal

Apotheek de Waal helpt je graag met de beste zorg voor jouw gezondheid.
Fysiotherapie Lent

In onze praktijk werken fysiotherapeuten die ervaren en allround zijn. Daarnaast beheersen de fysiotherapeuten manuele therapie, bekkenfysiotherapie, sportfysiotherapie, geriatriefysiotherapie en oncologiefysiotherapie. Tevens beschikken wij over een ruime oefenzaal, met zowel cardio-apparatuur als krachttrainingapparatuur.


 


Logopedie Direct Nijmegen eo

Samen met een team van logopedisten streven wij naar de beste logopedische zorg in de regio. U kunt bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek en behandeling bij problemen met taal, spraak, stem, gehoor en slikken.
Psychologenpraktijk Derksen &
Klein Herenbrink

In onze praktijk kun je terecht voor een breed scala aan psychologische hulpverlening voor zowel volwassenen als kinderen en jongeren.
Ode Verloskundigen

Ode Verloskundigen is een verloskundigenpraktijk met enthousiaste verloskundigen die vanuit hun hart werken. Ode Verloskundigen streeft naar een natuurlijke benadering van zwangerschap, bevalling en kraambed.
Kruip Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie 

De Praktijk is er voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun ouders. We bieden hulp, geven adviezen en voorlichting waarmee de zorgen en de problemen gericht aangepakt kunnen worden.
Wijkverpleging Nijmegen-Noord, ZZG zorggroep

Het gaat thuis niet meer vanzelf? Wijkverpleging Nijmegen-Noord helpt u verder! Net als u zijn wij ‘thuis in Nijmegen-Noord’. We kennen de wijk en werken nauw samen met huisartsen en andere professionals.
Oefentherapie Cesar De Lint Nijmegen Noord

Oefentherapie Cesar de Lint biedt een paramedische behandelmethode gericht op behandeling en voorkoming van klachten ten gevolge van een onjuiste houdings- en bewegingspatroon.
Richenel Luydens podotherapeut

Heeft u pijnlijke en vermoeide voeten? Last van uw knieën, heup of rug? Kom dan eens langs bij onze podotherapeut. Ook behandelen we huid- en nagelaandoeningen (pedicure), geven we advies en maken we steunzolen.
OCA Arnhem-Nijmegen, Poliklinische revalidatie

Wij bieden behandelprogramma’s voor mensen met chronische pijnklachten. Denk aan rug- en nekklachten, maar ook bekken, RSI/CANS, fibromyalgie en reuma. Het doel is behalve een vermindering van klachten ook iemand leren omgaan met de klachten.
René de Wijse Podologie

De praktijk van René de Wijse is een praktijk dat gericht is op therapie- en steunzolen voor voetklachten en klachten aan het algehele bewegingsapparaat, zoals gewrichts- en rugklachten.
Stienstra Huid-
en Oedeemtherapie

Sinds februari 2015 ben ik werkzaam als zelfstandige huidtherapeut binnen het academische gezondheidscentrum Thermion. De huidtherapeut is dé paramedicus voor de zorg van ons grootste orgaan, namelijk onze huid.
Baseline Voedingsadviesburo

BaseLine wil cliënten “zo goed mogelijk in hun vel” krijgen. Ons belangrijkste hulpmiddel daarbij is voeding, één van de belangrijkste bouwstenen van leven en welzijn. Een ander belangrijk hulpmiddel is samenwerking met andere zorgaanbieders, zoals huisartsen, praktijkondersteuners en andere paramedici zoals logopedisten en fysiotherapeuten. Samen bouwen we aan het welzijn van de cliënt.
Espérance Verloskundig Echocentrum

Zwangere vrouwen kunnen hier, met verwijzing van een verloskundige of gynaecoloog, terecht voor alle medische echo’s. Onder andere de 20 weken echo, nekplooimeting, groei-echo, placentalokalisatie en termijnecho.


 


DKH jeugd-plus

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan psychologische hulpverlening (behandeling en diagnostiek) voor zowel kinderen en jongeren als jong-volwassen, en ouders.