Deelnemers

red-divider

Huisartsenpraktijk Thermion

Huisartsenpraktijk Thermion biedt een breed pakket aan reguliere huisartsenzorg. Dat doen we met een team van huisartsen, praktijkondersteuners en praktijkassistentes.

Jeugdtandarts

Een blije en mooie lach. Daar is het ons om te doen. Wij weten precies wat kinderen prettig vinden en hoe we ze gerust moeten stellen.

BENU Apotheek de Waal

BENU Apotheek de Waal helpt u graag met de beste zorg voor uw gezondheid. Wij staan voor optimale service en kwaliteit, geven u graag advies en begeleiden u bij het verstrekken van medicijnen.

Fysiotherapie Lent

In onze praktijk werken fysiotherapeuten die ervaren en allround zijn. Daarnaast beheersen de fysiotherapeuten manuele therapie, bekkenfysiotherapie, sportfysiotherapie, geriatriefysiotherapie en oncologiefysiotherapie. Tevens beschikken wij over een ruime oefenzaal, met zowel cardio-apparatuur als krachttrainingapparatuur.

WIC (Woon Informatie Centrum)

In het Wooninformatiecentrum vind je alle informatie over huren en kopen in de Waalsprong onder één dak. Je kunt hier de wijk beleven: letterlijk en figuurlijk.

Logopediepraktijk Roost/Hermsen

Samen met een team van logopedisten streven wij naar de beste logopedische zorg in de regio. U kunt bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek en behandeling bij problemen met taal, spraak, stem, gehoor en slikken.

Psychologenpraktijk Derksen &
Klein Herenbrink

In onze praktijk kun je terecht voor een breed scala aan psychologische hulpverlening voor zowel volwassenen als kinderen en jongeren.

Ode Verloskundigen

Ode Verloskundigen is een verloskundigenpraktijk met enthousiaste verloskundigen die vanuit hun hart werken. Ode Verloskundigen streeft naar een natuurlijke benadering van zwangerschap, bevalling en kraambed.

Kruip Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie 

De Praktijk is er voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun ouders. We bieden hulp, geven adviezen en voorlichting waarmee de zorgen en de problemen gericht aangepakt kunnen worden.

Wijkverpleging Nijmegen-Noord, ZZG zorggroep

Het gaat thuis niet meer vanzelf? Wijkverpleging Nijmegen-Noord helpt u verder! Net als u zijn wij ‘thuis in Nijmegen-Noord’. We kennen de wijk en werken nauw samen met huisartsen en andere professionals.

Oefentherapie Cesar de Lint

Oefentherapie Cesar de Lint biedt een paramedische behandelmethode gericht op behandeling en voorkoming van klachten ten gevolge van een onjuiste houdings- en bewegingspatroon.

Podotherapie Bottendaal

Heeft u pijnlijke en vermoeide voeten? Last van uw knieën, heup of rug? Kom dan eens langs bij onze podotherapeut. Ook behandelen we huid- en nagelaandoeningen (pedicure), geven we advies en maken we steunzolen.

OCA Arnhem-Nijmegen, Poliklinische revalidatie

Wij bieden behandelprogramma’s voor mensen met chronische pijnklachten. Denk aan rug- en nekklachten, maar ook bekken, RSI/CANS, fibromyalgie en reuma. Het doel is behalve een vermindering van klachten ook iemand leren omgaan met de klachten.

René de Wijse Podologie

De praktijk van René de Wijse is een praktijk dat gericht is op therapie- en steunzolen voor voetklachten en klachten aan het algehele bewegingsapparaat, zoals gewrichts- en rugklachten.

Stienstra Huid-
en Oedeemtherapie

Door de ambitie om aandoeningen van de huid onder controle te krijgen, wil Stienstra Huid- en Oedeemtherapie op deze manier iets voor anderen kunnen betekenen.

Baseline Voedingsadviesburo

BaseLine wil cliënten “zo goed mogelijk in hun vel” krijgen. Ons belangrijkste hulpmiddel daarbij is voeding, één van de belangrijkste bouwstenen van leven en welzijn. Een ander belangrijk hulpmiddel is samenwerking met andere zorgaanbieders, zoals huisartsen, praktijkondersteuners en andere paramedici zoals logopedisten en fysiotherapeuten. Samen bouwen we aan het welzijn van de cliënt.

Sociaal Wijkteam Noord (SWT)

Het Sociaal Wijkteam is er voor iedereen die er even niet meer uitkomt en ondersteuning nodig heeft of voor mensen die zorgen hebben over anderen.

Stielo

STIELO is een multidisciplinaire zorggroep in het Waalspronggebied. STIELO zorgt ervoor dat de praktijken en waar nodig de zorgverlening op elkaar afstemmen, om zo de beste zorg te bieden.