Samen voor een gezonde wijk

Ontdek Thermion

divider

Welkom bij Thermion! Hét multifunctioneel centrum van Lent. Je vindt hier informatie over het diverse dienstenaanbod van Thermion. De deelnemers van Thermion bieden jou een compleet aanbod van verschillende diensten met betrekking tot zorg, welzijn en wonen. Kijk gerust rond voor meer informatie of breng een bezoekje aan onze locatie.

Lees meer

Het laatste Thermion nieuws

divider

Overzicht

Waarvoor kun je bij Thermion terecht?

red-divider

Thermion biedt een groot aanbod van verschillende diensten met betrekking tot zorg, welzijn en wonen. Voor jong en oud: Thermion is van alle gemakken voorzien. Zo kun je bij ons terecht voor de huisarts en de jeugdtandarts, maar ook voor het wooninformatiecentrum omtrent alle informatie over de wijk Lent. Naast de diverse diensten is er de gelegenheid om in de grote ontvangsthal te gaan zitten en kunnen kinderen zich vermaken op het buiten gelegen klimtoestel.

Deelnemers

red-divider

Partners

red-divider

Thermion werkt nauw samen met diverse partners uit de regio in zowel het onderwijs, de wetenschap als de zorg. Een samenwerking met Thermion heeft voor beide partijen een wederzijds voordeel. Samen maken we ons sterk voor alle ontwikkelingen binnen onze branche en gezamenlijke doelstellingen. Voor meer informatie bekijk onze partners of wordt zelf partner van Thermion.

“Thermion is het hart van onze wijk.”

– Bezoeker Thermion