Richenel Luydens podotherapeut

red-divider

headerimage

Podotherapeut Richenel Luydens heeft de kennis in huis om een breed scala van klanten aan het beweging- en steunapparaat te behandelen en u te helpen.

Onze podotherapeuten behandelen diverse voetklachten zoals pijnlijke voorvoeten, hielen, vermoeiende voeten, afwijkende stand van voet of tenen, ingegroeide en vergroeide nagels, overmatig eelt en likdoorns. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht met knie-, heup en rugklachten, specifieke voetproblemen bij diabetes en reuma en met klachten die zijn ontstaan door verkeerd of slecht passende schoenen.

Tijdens een eerste afspraak proberen we de oorzaak van de klacht te achterhalen. We stellen vragen over uw klacht, we beoordelen de stand van de voeten, kijken naar het looppatroon en de functie van uw gewrichten. Zo nodig gebruiken we geavanceerde apparatuur zoals een voxelcare drukmeetplaat. Na dit onderzoek bespreken wij met u de behandelmogelijkheden en stellen wij voor u een behandelplan op.

Podotherapie wordt in de meeste aanvullende verzekeringen vergoed. Raadpleeg uw zorgverzekering, of kijk op de website www.podotherapie.nl onder het kopje ‘Vergoedingen’.

Al onze podotherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Potoherapeuten (NVvP) en staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, of bezoek onze website www.bottendaal.com .

 

Heeft u een vraag voor Podotherapie Bottendaal?

red-dividerAdresgegevens

Logo Bottendaal

Openingstijden

Ma 08:00 tot 18:00
Di 08:00 tot 18:00
Wo 08:00 tot 18:00
Do 08:00 tot 18:00
Vr 08:00 tot 18:00
Za Gesloten
Zo Gesloten