Huisartsenpraktijk Thermion

red-divider

Huisartsenpraktijk_891

Onze huisartsenpraktijk biedt een breed pakket aan reguliere huisartsenzorg. Dat doen we met een team van huisartsen, praktijkondersteuners en praktijkassistentes. Doordat de huisartsen ook ieder een specialisatie hebben kunnen we veel problemen in de huisartsenpraktijk oplossen. Zo bieden we onder andere hartfilmpjes, longfunctieonderzoek, oogonderzoek, we plaatsen spiraaltjes en doen sterilisaties. Ook vinden op gezette tijden consulten plaats samen met specialisten uit het ziekenhuis en doen we consultatiebureaus voor kinderen.

Wij werken intensief samen met de andere zorgverleners in Thermion maar ook daarbuiten. We hebben structureel overleg met die andere zorgverleners in het hometeam, het overleg geestelijke gezondheid en het sociale wijkteam. We hebben relaties met alle ziekenhuizen in de regio. We werken daarnaast veel samen met de universiteit Nijmegen. Daarom zijn er regelmatig studenten, co-assistenten en huisartsen in opleiding in de praktijk en nemen we deel aan wetenschappelijk onderzoek.

We werken wijkgericht en willen graag de mening van de wijkbewoner betrekken in ons aanbod. Daarmee willen we de best mogelijke zorg realiseren voor alle inwoners van de wijk. We zijn laagdrempelig bereikbaar en willen dat iedereen zich welkom en gehoord voelt. Binnen Thermion moet een breed pakket aan zorg en welzijn voor iedere wijkbewoner binnen handbereik zijn, wij leveren daarin het medische deel.

Heeft u een vraag voor Huisartsenpraktijk Thermion?

red-dividerAdresgegevens

Logo huisartsenpraktijk Thermion

Openingstijden

Ma 08:00 tot 17:00
Di 08:00 tot 17:00
Wo 08:00 tot 17:00
Do 08:00 tot 17:00
Vr 08:00 tot 17:00
Za Gesloten
Zo Gesloten