René de Wijse Podologie

red-divider

Podoloog-891x338

Bij René de Wijse Podologie kunt u terecht voor therapie- en steunzolen voor voetklachten en klachten aan het algehele bewegingsapparaat. Hierbij kunt u denken aan gewrichts- en rugklachten.

Na een uitgebreid onderzoek en het maken van diverse (digitale) voetafdrukken wordt er met de patiënt een behandelplan besproken. Hij maakt ook siliconen ortheses (teenstukjes) voor teenklachten, zoals hamertenen of likdoorns tussen de tenen. Verder kunt u voor het aanmeten van maatwerkslippers en therapiesokken (sokken met daarin siliconenmateriaal voor drukontlasting) ook bij René de Wijse Podologie terecht. René werkt samen met de huisartsen, fysiotherapeuten en cesartherapeuten in Thermion. Door samenwerking met alle disciplines die in of voor Thermion werkzaam zijn, krijgen patiënten de beste zorg die zij nodig hebben. Multidisciplinaire samenwerking is noodzakelijk in de gezondheidszorg!

René is als registerpodoloog aangesloten bij stichting LOOP, het landelijk overkoepelend orgaan voor de podologie. Daarnaast is hij lid van Podozorg Nederland. Podologie wordt door bijna alle zorgverzekeraars vergoed in de aanvullende verzekeringen. U kunt op de website kijken of uw verzekering podologie vergoed.

Heeft u een vraag voor René de Wijse Podologie?

red-dividerAdresgegevens

Logo René de Wijse Podologie

Openingstijden

Ma 08:30 tot 18:00
Di 08:30 tot 18:00
Wo 08:30 tot 18:00
Do 08:30 tot 18:00
Vr 08:30 tot 18:00
Za Gesloten
Zo Gesloten