Plezier op school; wie wil dat nou niet?

De overgang van de basisschool naar de middelbare school is voor kinderen een belangrijk stap in hun leven. Voor veel kinderen is dit spannend en leuk, maar er is ook een groep kinderen voor wie deze stap erg moeilijk of eng is. Ze zijn op de basisschool bijvoorbeeld gepest, afgewezen, hebben vaak ruzie of hebben problemen in de sociale omgang met leeftijdgenoten. Speciaal voor deze kinderen organiseert afdeling Preventie van Pro Persona Connect de tweedaagse zomercursus ‘Plezier op school’.

De cursus is gericht op het verbeteren van de sociale vaardigheden en het zelfvertrouwen van aanstaande brugklassers. Leren opkomen voor jezelf, invoegen in een groep, omgaan met spanning, positief denken: alle onderwerpen staan in het teken van een goede start maken op de nieuwe school! ‘Plezier op school’ vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie in Nijmegen. De cursus bestaat uit 2 dagen van 9.00-16.00 uur, op dinsdag 23 en donderdag 25 augustus. De locatie zal een middelbare school in Nijmegen zijn.

Deelname is kosteloos en mogelijk voor kinderen die in de gemeente Nijmegen wonen.
Meer informatie en aanmelden: Website Pro Persona Preventie
Download folder

Ontwerp en realisatie door Byron reclamebureau