Stienstra Huid- en Oedeemtherapie

red-divider

headerimage


Sinds februari 2015 ben ik werkzaam als zelfstandige huidtherapeut binnen het academische gezondheidscentrum Thermion. De huidtherapeut is dé paramedicus voor de zorg van ons grootste orgaan, namelijk onze huid. Om te voorzien in uw zorgbehoefte is het belangrijk om multidisciplinair samen te werken. Thermion biedt deze mogelijkheid, omdat er diverse zorgverleners binnen de gezondheidszorg werkzaam zijn. Zij zijn betrokken bij het zorgtraject, waarbij gekeken wordt vanuit de behoefte van een cliënt. De lijnen zijn kort en alle zorgverleners zijn binnen handbereik.

U kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen zoals acnétherapie, littekentherapie, oedeemtherapie en ontharen. Met veel passie voer ik mijn verschillende behandelingen uit, om u altijd de gewenste en verantwoorde zorg te kunnen bieden. Naast het behandelen van de gevolgen van huidproblemen is geven van voorlichting en advies, coachen in leefstijl- en gedragsverandering en het stimuleren van zelfmanagement bij (chronische ) huidaandoeningen een belangrijke onderdeel van mijn werk
Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en lid van het Nederlands Lymfoedeem Netwerk.

Bent u benieuwd wat huidtherapie voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via telefoonnummer: 024 344 8107 of kijk op www.patriciastienstra.nl.

Heeft u een vraag voor Stienstra Huid- en Oedeemtherapie?

red-dividerAdresgegevens