Stienstra Huid- en Oedeemtherapie

red-divider

headerimage

Sinds februari 2015 ben ik werkzaam als zelfstandige huidtherapeut binnen het academische gezondheidscentrum Thermion. De huidtherapeut is een paramedicus in de eerstelijnszorg en behandelt de zieke en beschadigde huid met als doel stoornissen of beperkingen als gevolg van een huidaandoening te verminderen, op te heffen of te voorkomen. Om te voorzien in uw zorgbehoefte is het belangrijk om multidisciplinair samen te werken. Thermion biedt deze mogelijkheid, omdat er diverse zorgverleners binnen de gezondheidszorg werkzaam zijn. Zij zijn betrokken bij het zorgtraject, waarbij gekeken wordt vanuit de behoefte van een cliënt. De lijnen zijn kort en alle zorgverleners zijn binnen handbereik.

U kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen zoals acnétherapie, littekentherapie, oedeemtherapie en ontharen. Met veel passie voer ik mijn verschillende behandelingen uit, om u altijd de gewenste en verantwoorde zorg te kunnen bieden. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici, lid van het Nederlands Lymfoedeem Netwerk en aangesloten bij het MammaCare Netwerk Nijmegen. Naast de werkzaamheden in mijn eigen praktijk ben ik sinds 2006 lid en sinds 2009 voorzitter van de projectgroep lymfoedeem in opdracht van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Bent u benieuwd wat huidtherapie voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via telefoonnummer: 024 344 8107 of kijk op www.patriciastienstra.nl.

Heeft u een vraag voor Stienstra Huid- en Oedeemtherapie?

red-dividerAdresgegevens

  • Stienstra Huid- en Oedeemtherapie
  • Thermionpark 6
  • 6663 MM Lent
  • 024 344 8107
  • info@patriciastienstra.nl
  • www.patriciastienstra.nl