DKH jeugd-plus

red-divider

headerimage

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan psychologische hulpverlening (behandeling en diagnostiek) voor zowel kinderen en jongeren als jong-volwassen, en ouders.

Iedereen, jong en oud, komt in het leven allerlei problemen tegen. Vaak lost men deze zelf of samen met anderen uit de directe omgeving op. Soms zal de huisarts ook advies geven. Als dat niet voldoende is en je er zelf of als gezin/ouders even niet uit komt, kan psychologische hulp en/of diagnostisch onderzoek op zijn plaats zijn.

Afhankelijk van de aard en de ernst van de problemen wordt er samen gekeken wat er kan zijn en wat er nodig is; je kunt bij ons dan ook terecht voor zowel behandeling als diagnostisch onderzoek, meer of minder intensief.
De huisarts/specialist en de buurtteams van de gemeente kunnen naar de psycholoog verwijzen. Voor de vergoeding door de zorgverzekeraar (18+) of gemeente (0-18) is er echter wel altijd een verwijzing van de huisarts of het buurtteam nodig.
Er wordt -indien nodig- nauw samengewerkt met verwijzers, zoals huisarts, buurteams, maar ook met scholen en andere zorgaanbieders.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.dkhjeugd-plus.nl

Heeft u een vraag voor DKH jeugd-plus?

red-dividerAdresgegevens