De GGD organiseert op vrijdag 27 mei van 16:00 tot 20:00 uur een prikmoment. Iedereen is welkom die nog een 1e of 2e prik wil halen of een boosterprik. Heb je corona gehad? Dan moet er minimaal 8 weken tussen zitten voordat je je prik kunt halen. Voor de boosterprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen je laatste vaccinatie of coronabesmetting. Er wordt geprikt zonder afspraak. Je kunt dus gewoon binnenlopen voor een coronavaccinatie. GGD-personeel geeft ter plaatse voorlichting over het vaccineren. Natuurlijk blijft vaccineren jouw eigen keuze.

Wanneer kun je bij GGD in Lent terecht?
Datum: 27 mei 2022
Tijd: Van 16:00 tot 20:00 uur
Adres: Voorzieningenhart De Ster, Queenstraat 37b1

Heb je vragen?
Er staan medewerkers voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je prikangst? Dat komt vaker voor dan je denkt! Geef dit aan bij de GGD-medewerkers, zij helpen je graag hierbij!

Neem je identiteitsbewijs en een mondkapje mee!

Meer weten?
Bekijk alle informatie op
ggdgz.nl/regiotour

Ontwerp en realisatie door Byron reclamebureau