Vrijwilligers maken het verschil voor vele verenigingen, zorginstellingen, buurtbussen en nog zoveel organisaties meer…. Zoveel tijd, enthousiasme en inzet mag gewaardeerd worden! Het is daarom weer tijd voor een compliment: het grootste vrijwilligersfeest van Nijmegen, dit jaar op donderdagavond 8 december. Namens de gemeente Nijmegen is iedereen die vrijwilligerswerk doet van harte welkom op deze avond. Of je nu één keer per jaar een handje helpt op de basisschool, of je wekelijks inzet voor je sportclub: dit feest is voor iedereen die vrijwillig een steentje bijdraagt aan onze mooie stad Nijmegen.

Muziek,  activiteiten, een hapje en een drankje, het belooft weer een inspirerende en gezellige avond te worden. Steek wat op bij een workshop, ga met je collega vrijwilligers op de foto, zing een deuntje mee met karaoke, test je trefzekerheid bij het kruisboogschieten of ga los op de klanken van de DJ.  De Pauwergirls zullen al zingend een lach op je gezicht toveren en op de Deelmarkt zal je versteld doen staan over alles wat mogelijk is op het gebied van delen. Want het thema dit jaar is: Delen doe je zo!

Wees welkom en meld je aan via de website!

Deze uitnodiging is geplaatst door Stip Nijmegen Noord.

 

Ontwerp en realisatie door Byron reclamebureau