De Nijmeegse Patricia Stienstra is door consumenten beoordeeld tot de landelijke top 3 van meest aanbevolen praktijken voor Huidtherapie. Stienstra, gevestigd in Thermion, werd afgelopen donderdag 29 juni derde en nam het certificaat in ontvangst in Utrecht. Er zijn prijzen uitgereikt in vier sectoren: fysiotherapie, huidtherapie, oefentherapie en logopedie. De verkiezing is een initiatief van onderzoeksbureau en dataverzamelaar Qualiview en reviewplatform Opiness

Goed luisteren en zelfmanagement
Op de beoordelingspagina over Stienstra huid en oedeemtherapie staan uiteenlopende complimenten over Patricia’s vakmanschap. “Persoonlijke aandacht, deskundigheid en resultaat zijn mijn uitgangspunten. Mijn ambitie om aandoeningen van de huid onder controle te krijgen en op deze manier iets te kunnen betekenen voor anderen heeft geleid tot Stienstra huid- en oedeemtherapie. Ik help cliënten met alles wat binnen mijn macht ligt om klachten adequaat aan te pakken” zegt Stienstra. “En dat begint bij heel goed luisteren. Mijn vak bestaat niet alleen uit behandeling maar ook uit begeleiding, waarbij zelfmanagement een belangrijke rol speelt. Ik geef advies over hoe je thuis om kan gaan met  klachten en welke oefeningen je kan doen, dat wordt bijzonder gewaardeerd. Daarnaast voorzie ik cliënten van alle benodigde informatie over de aandoening en de behandeling, de mogelijkheden en de verwachtingen. Ik werk met zorg en aandacht en mede daarom ben ik erg blij met de goede beoordelingen.” Stienstra houdt tevens één keer per maand (op afspraak) een gratis open spreekuur in het Marikenhuis. Wie meer wil weten over de behandelingen van Patricia Stienstra kan kijken op haar website http://www.patriciastienstra.nl/
.
Klantervaringsonderzoek en reviews
Jaarlijks benadert Qualiview meer dan een miljoen patiënten voor klantervaringsonderzoek aan de hand van gevalideerde vragenlijsten en klantbeoordelingen. Dit doet Qualiview voor 8.500 zorgorganisaties. De vragenlijsten bestaan naast een algemene beoordeling uit thema’s zoals bejegening en verwachtingsmanagement. Uit de review analyse van de winnaars blijkt dat naast het daadwerkelijk verhelpen van de klachten, met name oprechte belangstelling en een luisterend oor zorgen voor de zeer hoge waarderingen. Op basis van deze resultaten kwam de praktijk van Patricia Stienstra met een beoordeling van een 9,2 in de top 3 van landelijk meest aanbevolen praktijken voor huidtherapie.
Opiness.nl is een onafhankelijk online platform waar consumenten dienstverleners kunnen beoordelen en vergelijken op klantoordeel. Qualiview is marktleider op het gebied van patiëntervaringsonderzoek.

Ontwerp en realisatie door Byron reclamebureau