Vanaf 2012 zijn we trots deelnemer in Thermion geweest. We hebben vele bezoekers mogen voorzien van informatie over de Waalsprong, onder genot van een kop koffie. De oplettende bezoeker heeft misschien al gemerkt dat vanaf half november de ruimte van het Wooninformatiecentrum leeg is. U vindt ons vanaf nu met een vernieuwd centrum in Hof van Holland.
Het Wooninformatiecentrum Waalsprong is verhuisd naar een ruimte bij de tijdelijke Aldi in Hof van Holland. Net zoals we in 2012 in Thermion midden in de ‘bouwput’ zaten, zitten we nu weer midden in het gebied waar op dit moment de ontwikkelingen plaatsvinden.

Coronamaatregelen
We hopen snel te kunnen openen in ons nieuwe centrum, maar zijn nog afhankelijk van de maatregelen rondom corona. We hopen u snel persoonlijk te kunnen ontvangen op onze nieuwe stek. Tot die tijd kunt u ons natuurlijk telefonisch, per mail of chat bereiken. Kijk daarvoor op onze website: www.waalsprong.nl/contact.

Consultatiebureau
Ons voormalig informatiecentrum krijgt uiteraard een nieuwe bestemming. De GGD gaat de ruimte inzetten voor een consultatiebureau. Een mooie aanvulling voor Thermion, waar samenwerking tussen eerstelijns gezondheidszorg hoog in het vaandel staat. Team Waalsprong bedankt alle deelnemers in Thermion voor een fijne periode en wenst alle medewerkers van het consultatiebureau alvast een fijne tijd op hun nieuwe locatie.

Ontwerp en realisatie door Byron reclamebureau