Klinkers

Vanaf volgende week vinden er werkzaamheden plaats op het plein voor Thermion. Een deel van de betonplaten wordt vervangen door klinkers. Het werk start naar verwachting op woensdag 2 november en zal slechts enkele dagen in beslag nemen. Uiteraard blijft de hoofdingang bereikbaar voor bezoekers en medewerkers.

Het plein wordt aangepast, omdat de betonplaten, ook wel stelconplaten genoemd, zorgen voor gladheid in de wintermaanden. Daarom is er voor gekozen om het industriële ontwerp van het plein enigszins aan te passen. In totaal worden 3 banen van stelconplaten vervangen door klinkers, zodat u via de aangepaste bestrating de entree beter kan bereiken. Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd, en daardoor blijft de ingang van Thermion te allen tijde bereikbaar. Als het weer meewerkt, zal de klus in enkele dagen geklaard zijn.

Wij vragen uw begrip voor eventuele overlast die u kunt ervaren. De aannemer doet zijn best dit tot een minimum te beperken. Heeft u tijdens uw bezoek aan Thermion hulp nodig om de ingang te bereiken? De aannemer en zijn medewerkers staan uiteraard graag voor u klaar.

Ontwerp en realisatie door Byron reclamebureau