Woonbeurs Waalsprong op 8 oktober

De Waalsprong organiseert op 8 oktober een Woonbeurs in het Thermion in Lent. Bouwers en ontwikkelaars presenteren hier het ruime woningaanbod in de Waalsprong. Er is op de beurs ook volop aandacht voor de mogelijkheden om zelf te bouwen. U bent van harte welkom!

Het is al weer de vierde editie van de Woonbeurs Waalsprong, tradioneel gehouden in Thermion. Dit jaar zijn er acht stands met woningbouwprojecten in diverse prijsklassen, met zowel koop- als huurwoningen. Bekijk de grote maquette in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, en laat u informeren over de mogelijkheden; ontwikkelaars en makelaars beantwoorden graag uw vragen. Liever zélf uw woonwens realiseren? Ook daar is volop ruimte voor in de Waalsprong.

Woningbouw in Grote Boel op stoom
De belangrijkste bouwlocatie van de Waalsprong, Grote Boel, is goed vertegenwoordigd op de Woonbeurs. Er wordt momenteel volop gebouwd; eind dit jaar zijn er al zo’n 150 woningen opgeleverd. Tijdens de beurs gaan diverse projecten nieuw in verkoop, maar ook andere projecten in Grote Boel bieden nog volop mogelijkheden. Op de Woonbeurs is bovendien de laatste kans voor een woning in Het Nijland, waar nog één project in verkoop gaat. Houdt de site van de Waalsprong in de gaten voor meer details over de projecten.

Zelfbouw
Op 8 oktober wordt nieuw kavelaanbod in verkoop gebracht op bijzondere locaties in de Waalsprong. Zo zijn er kavels aan de Zandse Plas, in Park Waaijenstein en in Grote Boel. Daarnaast zijn nog kavels beschikbaar aan de Murciastraat in Lentseveld. In de stand van de Kavelwinkel Nijmegen vindt u meer informatie en volop inspiratie voor zelfbouwers!

Van harte welkom
De Woonbeurs vindt plaats op zaterdag 8 oktober. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 14.00 uur in Wooninformatiecentrum Waalsprong, gevestigd in Thermion. Kom langs en laat u inspireren en informeren. Er staat een hapje en een drankje voor u klaar! Kijk voor meer informatie ook op de speciale woonbeurspagina.

Woonbeurs Waalsprong voor Thermionnl

 

 

Ontwerp en realisatie door Byron reclamebureau