Met trots presenteren wij: de vernieuwde huisstijl én nieuwe website van Thermion! Klaar om bewoners van Lent en omgeving op een frisse, eigentijdse en overzichtelijke wijze te informeren over Thermion.

Zowel de vernieuwde huisstijl als de nieuwe website, ontworpen door BYRON Reclamebureau, doen recht aan waar Thermion anno 2016 voor staat: samen met de bewoners en onze kennispartners passende oplossingen voor wonen, welzijn en gezondheid verzorgen. Nu én in de toekomst!

De nieuwe website biedt alle ruimte om iedereen inzicht te geven in welke ambities we hebben en welke meerwaarde we juist door de samenwerking binnen Thermion kunnen bieden. Op de vernieuwde Thermionsite vind je onder andere informatie over onze deelnemers binnen Thermion, maar ook over wie we zijn, met wie we samenwerken en het actuele nieuwsoverzicht. We willen klaar staan voor de wijk en voor jou. Om te werken aan een gezonde wijk.

Neem gerust een kijkje of kom ons bezoeken in Lent.

Ontwerp en realisatie door Byron reclamebureau