Uw kind kan deze zomer (gratis) allerlei sporten ervaren in de wijk, op de sportparken i.s.m. verschillende sportaanbieders uit Nijmegen Noord.

Beste ouder(s)/verzorger(s),
Wat is het lekker dat we weer mogen sporten! Ook nu de zomervakantie voor de deur staat, gaan we daar natuurlijk graag mee verder. Kinderen uit Nijmegen Noord krijgen daar in de zomer een leuke en mooie kans voor.

Uw kind kan deze zomer allerlei sporten uitproberen,

In juli en augustus organiseren wij namelijk het vakantie wijksportprogramma voor kinderen die op de basisschool zitten. Weet uw kind nog niet zo goed welke sport nou écht bij hem of haar past? Of zit hij of zij al bij een vereniging, maar wil eens een andere sport uitproberen? Uw kind kan allerlei sporten gratis komen ervaren: dans (HipHop of Funky Dance), floorball, handbal, tennis, voetbal, badminton, judo… De sportdocenten en buurtsportcoaches van de gemeente Nijmegen organiseren in samenwerking met Bindkracht10 en verschillende sportaanbieders uit Lent en Oosterhout het wijksportprogramma in de vakantie. Meerdere sportclubs en verenigingen geven workshops om kinderen kennis te laten maken met hun sport. Dit doen zij uiteraard coronaproof en op basis van de richtlijnen van het RIVM.

U kunt uw kind gratis aanmelden voor één of meerdere sporten

Dat doet u via de volgende pagina:
www.nijmegen.nl/diensten/sport/vakantiewijksport-2020/
Hier staat ook een omschrijving van de sporten, de locaties, data en tijden. Er geldt een maximum aantal kinderen per sport. De workshops zijn voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Daarnaast is er een speciaal programma voor jongeren van 13 tot 18 jaar. Doen jullie mee?

Heeft u vragen over de “vakantie wijksport” in Nijmegen-Noord?

Kijk op onze website of neem gerust contact met ons op via noordsport@nijmegen.nl. We hopen uw kind te zien tijdens een van de uitdagende workshops en wensen u een mooie en sportieve zomer!

Met vriendelijke groet,
Sportbedrijf gemeente Nijmegen, gebiedsteam Noord:
Coen Merkx – Linda Mekkelholt – Freek Hofland – Ron Janshen
Wijksport programma Nijmegen Noord

Ontwerp en realisatie door Byron reclamebureau