Ieder jaar brengt Bindkracht10 het zomerprogramma voor senioren uit. Dit jaar ziet dat er echter anders uit dat u van ons gewend bent. Door de coronacrisis staat er bijna geen activiteiten in het programmaboekje. In plaats daarvan staan er nu organisaties die activiteiten, hulp, of begeleiding aanbieden centraal. Ook de verspreiding is dit jaar anders vanwege de corona-maatregelen. Het boekje is vanaf 25 juni te vinden bij de bibliotheken, de Stips, wijkcentra, Goede Dag, bij de opbouwwerker in uw wijk en natuurlijk bij ons hoofdkantoor aan de Ruyterstraat 244 of aan te vragen via 024-3650111. Ook is het boekje natuurlijk digitaal te downloaden op onze webpagina: www.bindkracht10.nl/projecten/zomerprogramma/

Waarom dit jaar anders?

Ten tijde van het aanleveren van de tekst was nog onduidelijk welke maatregelen er versoepeld zouden gaan worden en welke maatregelen overeind zouden blijven. Wel was al duidelijk dat er tot 1 september 2020 geen grote activiteiten zouden mogen plaatsvinden. Daarom is besloten tot deze andere opzet. Organisatoren en deelnemers van activiteiten zijn zelf verantwoordelijk voor het naleven van de corona-maatregelen.

Hulp nodig? Bel de Stip-lijn

Er is veel informatie over activiteiten voor senioren digitaal op het internet te vinden. Daarom staan bij ieder item de websites of e-mailadressen vermeld. Bellen kan natuurlijk ook. Komt u er dan nog niet uit, dan kunt u op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur terecht bij de Stip-lijn: telefoonnummer 024-3502000.

Bindkracht10

Bindkracht10 ondersteunt mensen om vanuit hun mogelijkheden verder te komen in het leven. Al meer dan 50 jaar zetten zij zich in voor de mensen van Nijmegen. Je kent ons onder andere van hulp bij geldzaken, opvoedondersteuning, Stips, opbouwwerk, jongerenwerk, activiteitenpleinen en tientallen andere diensten en projecten.

Vragen

Vragen over het zomerprogramma? Mail dan naar zomerprogramma@bindkracht10.nl of bel met de receptie van Bindkracht10 (locatie Castella) op nummer 024-3650111

Met vriendelijke groet,
Paul Reuling
Coördinator Zomerprogramma Senioren
06-53329025
zomerprogramma@bindkracht10.nl
(werkzaam van maandag t/m donderdag)

Ontwerp en realisatie door Byron reclamebureau