Hallo allemaal,

Afgelopen dinsdag ging de campagne #blijfpositiefgezond van de GGD Gelderland-Zuid van start.
Met deze publiekscampagne willen we positieve gezondheidstips delen met de inwoners (en professionals) van Gelderland-Zuid. Hiermee willen wij hen informeren, inspireren en activeren. De focus ligt op wat inwoners nu wél kunnen doen.
We bereiken inwoners via social media
De komende (minimaal 3) weken delen we via onze Facebook en Instagram pagina tips, inspiratie en uitdagingen. Elke dag staat een andere dimensie van positieve gezondheid centraal; lichaamsfuncties (lichaam), mentaal welbevinden (gevoel en gedachten), zingeving (zinvol leven), kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks leven. Bekijk de berichten op onze Facebook en Instagram pagina en deel de berichten gerust!

Berichten delen!

Om met de gezondheidstips en uitdagingen zoveel mogelijk inwoners te bereiken vragen we jullie, onze lokale partners, om de berichten via de eigen kanalen te delen. Uiteraard kun je dan ook de initiatieven van je eigen organisatie passend bij de betreffende dimensie, hierbij noemen en verbinden. Zo wordt het een publiekscampagne van ons samen!
Alvast bedankt voor het delen.

Met vriendelijke groet,
GGD Gelderland-Zuid

Ontwerp en realisatie door Byron reclamebureau