BaseLine Voedingsadviesburo

red-divider

headerimage

In de zomer van 2016 is BaseLine voedingsadviesburo met veel enthousiasme gestart bij Thermion. We zijn een praktijk met meerdere diëtisten, werkzaam op verschillende locaties in de wijde regio.

Rebekka Beukers verzorgt de dieetadvisering in Thermion op donderdag.

De diëtist is de deskundige op het gebied van voeding in relatie tot gezondheid en ziekte. Wij werken nauw samen met huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, psychologen, logopedisten, verloskundigen en andere paramedici. Daarnaast hebben we een samenwerkingsverband met de HAN. We begeleiden met regelmaat stagiaires bij het aanleren van diëtistische handelingen. Met deze samenwerking willen wij ervoor zorgen dat de kwaliteit van uw behandeling optimaal is.

Tevens zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, de Diëtisten Coöperatie Nederland en staan we allemaal ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Dit laatste houdt in dat wij voldoen aan de eisen van nascholingen en relevante werkervaring om zo onze kennis up to date te houden en de kwaliteit van de behandeling te waarborgen.

Als diëtist zorgen we dat u de juiste voedingsadviezen krijgt passend bij uw aandoening of behandeling en natuurlijk bij uw persoonlijke voorkeuren. Hierbij houden we rekening met uw gezondheidsprobleem, medische achtergrond, persoonlijke- en omgevingsfactoren en uw wensen en behoeften. Stap voor stap zullen we u begeleiden / coachen om te werken naar het beste resultaat. Wij staan voor een gezonde en uitgebalanceerde leefstijl. Daarbij wordt op alle fronten zo goed mogelijk cliëntgericht gewerkt: voedings- en beweegadviezen zijn praktisch, waarbij zoveel mogelijk wordt gestreefd naar het voldoen van wensen en mogelijkheden van de cliënt. Dit geldt zowel voor kinderen, volwassenen als ouderen.

Wanneer schakelt u een diëtist in? Hier een aantal voorbeelden waarbij wij u kunnen begeleiden:

 • COPD
 • Diabetes
 • Eetstoornissen
 • Gezonde voeding bij zwangerschap
 • Overgewicht
 • Ondergewicht / ondervoeding
 • Prikkelbare darm en andere darmklachten
 • Slecht etende kinderen
 • Te hoge bloeddruk
 • Te hoog cholesterolgehalte
 • Voedselintolerantie / voedselallergie

Diëtetiek is direct toegankelijk, dit betekent dat u in principe zonder verwijzing naar de diëtist kunt. Het is echter afhankelijk van uw zorgverzekeraar of dit wel of niet vergoed wordt. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.

BaseLine is ook aangesloten bij Stielo, een multidisciplinaire eerstelijns zorggroep, waarbij mensen met diabetes, COPD en hart- en vaataandoeningen verwezen worden naar de diëtist en er een hele nauwe samenwerking is met de praktijkondersteuner en huisarts.

Voor meer informatie bekijk onze website www.baseline-dietisten.nl

BaseLine voedingsadviesburo

De diëtist is de deskundige op het gebied van voeding in relatie tot gezondheid en ziekte en kan ondersteunen bij het aanleren van een gezonde leefstijl. De diëtisten van BaseLine voedingsadviesburo geven praktische en persoonlijk afgestemde adviezen.

Heeft u een vraag voor Baseline Voedingsadviesburo?

red-divider
Adresgegevens

Openingstijden

Thermion

Do 8:30 tot 17:00

Van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van
8.30 – 17 uur