Kruip Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie

red-divider

Jeugdpsycholoog-891x338

Kruip Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie is gespecialiseerd in het bieden van hulp aan kinderen en/of jongeren in de leeftijd van 0 tot 18 jaar en hun ouders.

Zonder problemen worden kinderen en jongeren niet groot. Soms kunnen problemen echter zo ingewikkeld, zo groot worden en zo lang voortduren, dat ze nog moeilijk op te lossen zijn voor zowel het kind, de jongere als voor de oudere. Meestal liggen verschillende factoren ten grondslag aan het ontstaan van probleem. Te noemen zijn bijvoorbeeld de ontwikkelingsfase van het kind of de jongere, de omgang en opvoeding die deze vraagt, maar ook de eigen aard van het kind. De problemen kunnen zichtbaar worden in het ontstaan van psychische en/of lichamelijke klachten. Reden van aanmelding kunnen alle problemen zijn waar kinderen, adolescenten en hun ouders tegen aan kunnen lopen.

Afhankelijk van de aard en de ernst van de problemen kan de hulp bijvoorbeeld bestaan uit een aantal gesprekken, waarin we adviezen en voorlichting geven om zorgen gericht aan te kunnen pakken. De hulp kan ook bestaan uit (uitgebreid) onderzoek, begeleiding en behandeling van of het kind, of de jongere, of de ouders of het gezin. Er wordt nauw samengewerkt met verwijzers, zoals huisarts, SWT,  maar ook met scholen en andere zorgaanbieders.

Heeft u een vraag voor praktijk Kruip?

red-dividerAdresgegevens

Screen Shot 2016-01-25 at 16.59.55

Openingstijden

Ma 08:30 tot 17:00
Di 08:30 tot 17:00
Wo 08:30 tot 17:00
Do 08:30 tot 17:00
Vr 08:30 tot 17:00
Za Gesloten
Zo Gesloten