U kunt terecht in het Wooninformatiecentrum Waalsprong voor al uw vragen over de Waalsprong. Bent u op zoek naar een nieuwe woning, koop of huur? Of bouwt u liever zelf uw droomwoning op uw eigen kavel? Onze woonconsulentes vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over de ontwikkelingen en voorzieningen in dit nieuwe stadsdeel van Nijmegen. Of kom gewoon eens binnen om een kijkje te nemen naar de grote maquette van de Waalsprong!

In verband met de feestdagen is het Wooninformatiecentrum Waalsprong gesloten van vrijdag 23 december t/m maandag 2 januari. U bent op dinsdag 3 januari 2017 weer van harte welkom!

Het Wooninformatiecentrum Waalsprong is gevestigd op de begane grond van Thermion. U vindt de entree gelijk rechts in de grote hal, en op zaterdag is de deur vanaf het plein geopend. Lees hier onze reguliere openingstijden en contactgegevens.

 

 

Ontwerp en realisatie door Byron reclamebureau