WIC (Woon Informatie Centrum)


red-divider

headerimage

In het Wooninformatiecentrum Waalsprong vind je alle informatie over het jongste stadsdeel van Nijmegen onder één dak. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe huur-, koopwoning of kavel, meer wilt weten over de ontwikkeling van de Waalsprong of wat er in jouw eigen woonomgeving gebeurt, je bent van harte welkom.

De diverse ontwikkelaars en woningbouwcorporaties presenteren in het Wooninformatiecentrum Waalsprong hun nieuwste projecten en woningaanbod met uitgebreide documentatie. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. In de Kavelwinkel, gevestigd in het Wooninformatiecentrum, kun je terecht voor het actuele kavelaanbod voor zelfbouw. Maak een afspraak om je te laten inspireren en adviseren over de mogelijkheden. Wij geven je graag inzicht in het te doorlopen proces om jouw woondroom zelf te realiseren.

Een grote maquette van de Waalsprong geeft je een helder beeld van de ontwikkelingen in het nieuwste stadsdeel van Nijmegen en bij maquettes van deelgebieden kun je inzoomen op de details van de nieuwe wijken. Wil je weten waar jouw kind straks naar school kan? Of hoe de omgeving rondom de door jou beoogde woning er uit komt te zien? Frederique Benning en haar collega’s vertellen je er graag meer over, we ontvangen je graag om al jouw vragen te beantwoorden.

Heeft u een vraag het Wooninformatiecentrum Waalsprong?


red-divider
Adresgegevens

Openingstijden

In verband met coronamaatregelen is het centrum tot nader orde gesloten. Wij staan u graag op een andere manier te woord. Kijk voor contactmogelijkheden op www.waalsprong.nl/contact.

Ma Gesloten
Di Gesloten
Wo 13.00 tot 17.00 uur
Do 13.00 tot 17.00 uur
Vr Gesloten
Za Gesloten
Zo Gesloten